Kahramanmaraş İstiklal Camii'nin Temeli Atıldı
26 Eylül 2019

Gerek hasta-hasta yakını ve gerekse de personel yoğunluğunun her geçen gün arttığı,yeni yaşam alanlarının oluştuğu Necip Fazıl Şehir Hastanemiz Ana Hizmet Binası yanında eksikliği iyiden iyiye hissedilen bir cami yapılması için gönüllü bir grup sağlık personelimizin öncülüğünde İl Sağlık Müdürlüğümüzün de desteğiyle geçtiğimiz yıl başlanan çalışmalarda arsa ve proje işlemleri tamamlanmış olup 25 Eylül 2019 tarihinde Kahramanmaraş İstiklal Camii adıyla camimizin temel atma töreni gerçekleştirilmiştir.
Tamamlandığında hastanemiz personellerine, hastalarımıza, hasta yakınlarına ve çevre halkına hizmet verecek olan İstiklal Camimizin hayırlara vesile olmasını diler, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

camiinsaati (1).jpg

camiinsaati (2).jpg