Anne ve Bebek Ölümlerini Önleme Çalıştayı Düzenlendi
13 Temmuz 2018

İlimizde en değerli varlıklarımız olan anne ve bebeklerimizin ölüm oranlarının azaltılması amacıyla İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından Anne ve Bebek Ölümlerini Önleme Çalıştayı düzenlenmiştir.
Çalıştaya İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet YENER, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr.Dr. Eyüp Mehmet PİRCANOĞLU, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Harun ÇETİN, Başkan Yardımcıları, Birim Sorumluları, Kamu, Özel ve Üniversite hastanelerinden değerli hekimlerimiz ile il sağlık müdürlüğümüz personelleri katılmışlardır.
Çalıştayın açılışında bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ anne ve bebek ölümlerine azami hassasiyet gösterdiklerini belirtip düzenlenen çalıştayın bu anlamda önemli olduğunu dile getirerek emeği geçen tüm mesai arkadaşlarına ve değerli katılımcılara teşekkürlerini iletti.
Çalıştay yapılan grup çalışmalarının ardından grup temsilcilerinin sunumlarını yapmalarıyla sona erdi.
Çalıştayda elde edilen çıktılar önümüzdeki günlerde İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından tüm paydaşlarla paylaşılacaktır.